Appartementen Umbrië

Over Ons

15710_1256456819424_7087004_nHallo! Wij zijn Peter en Hellen Minten en wij zijn trouwe bezoekers van Residence L’Olivo in Paciano.

 

 

 

 

Tijdens onze vakanties is ons enthousiasme over Paciano en L’Olivo ieder jaar gegroeid en inmiddels kunnen wij niet meer zonder de streek en de mooie accomodaties in Paciano. Door onze vele vakanties in Residence L’Olivo kregen we leuk contact met de eigenaren, de familie Del Buono.

In ons enthousiasme hebben we besloten om de Nederlandse contactpersonen te worden voor enkele van de appartementen van de familie. Dat houdt in dat de appartementen via ons te boeken zijn en we, waar nodig, informatie kunnen verstrekken. De appartementen zijn echter volledig eigendom van de familie. Tijdens uw vakantie zal het contact daarom verder via de eigenaren verlopen.

Bent u na het lezen van onze website enthousiast geworden en wilt u meer weten over de appartementen in Paciano dan willen we u ook graag wijzen op de website van de familie Del Buono, waar u ook informatie kunt vinden over de overige appartementen, vakantiehuizen en Agriturisme (vakantie op de boerderij).

www.vacanzepaciano.it

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Daarvoor vult u het formulier in op onze contactpagina.

Veel vakantieplezier en een vriendelijke groet.

 

Peter en Hellen