Appartementen Umbrië

Appartementen Paciano

residence-l-olivo_insegna

Residence L’Olivo in Paciano bestaat uit 9 appartementen. Op deze website willen we u graag 3 van deze appartementen voorstellen. Wij zijn de Nederlandse contactpersonen voor deze appartementen en kunnen u meer informatie geven over de appartementen en uw boeking samen met u regelen.

 

De appartementen zijn ongeveer 70-85 vierkante meter groot: 2 twee-kamer appartementen en 1 drie-kamer appartement, zoals u kunt zien op de pagina’s hieronder. De appartementen hebben een terras van 12 vierkante meter.

Residence L’Olivo

Residence L’Olivo is voorzien van een ruimte met een ping pong tafel en een tafelvoetbalspel, een zwembad met terras en zonneweide en daarnaast nog een ruim terras met een partytent, tafels en tuinstoelen, voor algemeen gebruik. Bekijk alle faciliteiten op de pagina Faciliteiten

De appartementen zijn onlangs gerestaureerd: goed uitgeruste keuken en in Italiaanse stijl ingericht. Alle appartementen bestaan uit een ruime woonkamer, 1 of 2 slaapkamers (afhankelijk van het type);

dpp_0054

Er is in het geval van een driekamer appartement, een kamer met een tweepersoonsbed, met de mogelijkheid om een eenpersoons bed bij te plaatsen en de ander kamer heeft 2 enkele bedden, badkamer met douche.

Het zwembad  is uitgerust met ligstoelen, tafels met stoelen en parasols en is exclusief voor gasten van L’Olivo Paciano.

L’Olivo 7

an image

Personen: 5
Kamers: 3
Badkamers: 1
Oppervlakte: 85m²

Bekijken

L’Olivo 8

an image

Personen: 4
Kamers: 2
Badkamers: 1
Oppervlakte: 70m²

Bekijken

L’Olivo 9

an image

Personen: 4
Kamers: 2
Badkamers: 1
Oppervlakte: 70m²

Bekijken